4 Redenen waarom wijn en wellness hand in hand gaan. Ontdek Jepun!


Het is bijna lente en je wil er graag weer goed uit zien. Een bezoek aan de wellness kan je hier bij helpen! Maar ook het drinken rode wijn is meer dan enkel genieten: het zorgt voor enkele healthy voordelen waarvan jij nog niet wist dat ze bestonden... En ik ook niet!

  1. Het drinken van rode wijn stimuleert de ontwikkeling van nieuwe cellen in de buitenste lagen van de huid. Het verbetert de hydratatie van de huid waardoor ze jonger, soepeler en stralender wordt. 

  2. Donkere druiven, gebruikt in rode wijnen, bevatten een chemische stof genaamd ellaginezuur. Uit recent onderzoekt blijkt dat deze stof de groei van bestaande vetcellen vertraagd, en de ontwikkeling van nieuwe vetcellen tegenwerkt. 

  3. Het drinken van een glas rode wijn per dag verhoogt de bloedcirculatie in de hoofdhuid en versterkt er de bloedvaten. Hierdoor krijg je minder roos en haaruitval.

  4. Een glas rode wijn bevat ook de chemische stof polyfenal. Polyfenol maakt je tanden sterker en verhardt het glazuur. Het geneest ook ontstoken tandvlees.

Dit weekend kan je tijdens de opendeurdagen terecht bij Jepun om te genieten van een ontspannende massage en andere lichaamsbehandelingen. Ontdek een ware oase van rust en ontspanning in een prachtig decor. Rustig relaxen in de jacuzzi of eventjes zweten in de sauna, voor ieder wat wils. En dit in combinatie met een uitstekende wijn, voorzien door Boutique Wine. Kom zeker eens kijken en geef je lichaam wat het verdient!

Ontdek Jepun






Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons