Gastronomisch genieten bij Lucie & Jimmy, nog net voor de feesten


Ladychef Lucie en gastheer/wijnspecialist Jimmy. Vlaanderen maakte enkele jaren geleden kennis met hen via het VTM-programma Mijn Restaurant. Het duo bracht het tot de finale. Heel Limburg leefde mee, want Lucie en Jimmy werden ongekend populair. Dat zijn Lucie Ory en Jimmy Michiels in Tongeren nog altijd. Maar tegenwoordig danken ze hun faam aan de goede smaak en de ongedwongen atmosfeer van het restaurant dat hun naam draagt. 

Restaurant Lucie&Jimmy is een vaste waarde in culinair Tongeren. Ze hebben een eigentijdse visie op de Franse keuken, gekruid met invloeden uit diverse landen. Vanaf hun opening scoorden ze al meteen 13/20 bij Gault & Millau

Lucie&Jimmy is ook het eerste restaurant waarmee Boutique Wine ging samenwerken, en dit al vanaf 2014. Samen met Jimmy en Digital Wizards hebben we de digitale wijnkaart van het restaurant naar een hoger niveau getild. En hier willen we jullie graag kennis mee laten maken. 

Daarom organiseren we samen, voor de tweede keer al, een wine&dine wijndegustatie op zondag 10/12/2017. Inschrijven voor een top 4-gangen menu kan, zowel voor lunch als voor diner. En tijdens het tafelen kunnen jullie het Spaanse gamma van Boutique Wine ontdekken, alsook Belgische wijnen van Wijndomein Sassenbroek en het Land van Nectar.

Meer informatie ivm het evenement:

- Datum: zondag 10 december 2017
- Aanvangsuur: lunch: 12u, of diner: 19u
- Adres: Stationslaan 6, 3700 Tongeren
- Prijs: €75/pp: all-in

Inschrijven is verplicht, en kan enkel telefonisch via 012 23 61 00, of via info@luciejimmy.be. Wie er bij wil zijn, wacht best niet meer te lang! We zien jullie daar 😉










Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons