5 Redenen waarom je naar de herfstdegustatie van Boutique Wine kan komen


1. Wij houden van wijn
Wijn is één van de weinige landbouwproducten waarvan de kwaliteit enorm fel afhangt van de omgeving en het klimaat waarin de druif groeit. Elke wijn die je proeft is een reis naar de plaats waar de druif is ontstaan. Hoe meer wijn je drinkt, hoe groter je liefde voor wijn zal worden. Tot het een delicatesse geworden is die je gewoon niet kan weerstaan om van te genieten.

2. Je verbreedt er je kennis mee
Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, is er veel meer aan wijn dan alleen "wit of rood". Er is een eindeloos aantal rassen, kleuren, geuren en smaken. In feite is er altijd iets nieuws dat je erover kunt leren. 

3. Je leert er wat 'een goede wijn' is
Natuurlijk is een goede wijn een wijn die je zelf lekker vindt, maar een goede wijn heeft ook een mooie balans en een fijne structuur als kenmerken. Deze aspecten leer je tijdens de wijnproeverij écht ervaren. Bij Boutique Wine stellen we ook enkel wijnen voor die door erkende wijnjury's als uitstekend beoordeeld zijn.

4. Je leert nieuwe mensen kennen
Een wijnproeverij bijwonen is bovendien een geweldige manier om nieuwe mensen met eenzelfde interesse voor wijnen te ontmoeten. Zo hebben wij tijdens de degustaties meerdere mensen leren kennen, en hiermee eenzelfde wijnclub opgericht.

5. Het leven is te kort om slechte wijnen te drinken
Beter nog dan je tijd te spenderen aan het bezoeken van supermarkten terwijl je niet eens zeker weet welke wijnen je wilt kopen, is het bijwonen van een degustatie. Op een degustatie leer je betere keuzes maken doordat je de wijnen eerst kan proeven. Wij van Boutique Wine bieden ook enkel wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Meer informatie ivm het evenement:

- Datum: zondag 1 oktober
- Aanvangsuur: doorlopend open vanaf 15u t.e.m. 18u
- Adres: Boutique Wine Lounge: Berenroekstraat 110, 3500 Hasselt

Wij zullen van deze degustatie ook gebruik maken om onze nieuwe wijnen en zelfgemaakte cava aan jullie voor te stellen (zie foto). Hopelijk tot dan!









Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons