5 Redenen waarom je een wijnhuis kan bezoeken tijdens je vakantie


Met het einde van de examens in zicht en het zomerse weer dat gearriveerd is, kunnen we stilaan beginnen denken aan onze welverdiende vakantie. Misschien heb je er wel al één geboekt in het zuiden van Spanje, waar ook enkele prachtige wijnhuizen te vinden zijn. Vandaag geven wij je 5 redenen waarom wijnhuis Huerta de Albalá, gelegen in Cadiz, zeker het bezoeken waard is.

  • Het wijnhuis Huerta de Albalá is gelegen in een domein van 91 hectare, verspreid over de prachtige heuvels van Arcos de la Frontera 150m boven de zeespiegel op een plaats waar de zon altijd schijnt. De druiven kunnen hier groeien in een uniek microklimaat, in de nabijheid van het Grazalema gebergte.
  • Het wijnhuis zelf heeft een oppervlakte van 4600 m² en is een toonbeeld van hoe architectuur harmonieus kan opgaan in het landschap. Binnenin het gebouw vind je de nieuwste technologieën in combinatie met de eeuwenoude, traditionele puur ambachtelijke productietechnieken. 
  • Je zal er een rondleiding krijgen doorheen het domein en het wijnhuis, alsook een volledige uitleg over de productiemethode. Hierdoor krijg je een beter beeld over hoe de druif tot in de fles geraakt. Afsluitend kan je er ter plekke ook de wijnen proeven.
  • Huerta de Albalá is gelegen in de buurt van Cadiz. Dit is een prachtige havenstad in het zuiden van Spanje, nabij Gibraltar, en is een ware toeristische trekpleister. 
  • Boutique Wine is de exclusieve verdeler van Huerta de Albalá in België. Zo kan je na je vakantie bij ons terecht om deze ultieme wijnbeleving te kunnen herhalen. 

Meer informatie over dit unieke wijnhuis kan je terugvinden op hun website. Een bezoek vastleggen kan door de datum, het uur en het aantal personen te mailen naar: visitas@huertadealbala.com. In de zomer kan dit op elke weekdag tussen 9u en 15u.

Past een reis naar het zuiden van Spanje niet meer in de planning? Dan staan wij van Boutique Wine alsnog klaar om je kennis te laten maken met de uitstekende wijnen, Barbazul en Taberner, van dit prachtige wijnhuis.

Meest recente posts

blog

In de kijker

contact

Meer weten over onze wijnen en events?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Contacteer ons